Andrey Kazankov

Udenrigskorrespondent hos Weekendavisen, journalist og rejseleder med ekspertise i Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjetiske republikker.

Kom med ind over Ruslands landegrænser, når udenrigskorrespondent og rejseleder Andrey Kazankov fortæller om landets sandheder og myter. Du bliver klogere på, hvordan vi i Vesten skal tackle Rusland, hvad der sker bag Putins lukkede døre, hvordan krigen i Ukraine (måske) vil ende og meget, meget andet.

Om Andrey Kazankov

Siden 2014 har Andrey Kazankov været udenrigskorrespondent for Weekendavisen, hvor han skriver om Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjetiske republikker. Han har ikke kun rapporteret fra en lang række østeuropæiske hovedstæder som Moskva, Kyiv og Minsk, men også fra mere eksotiske og konfliktramte områder som Sydossetien, Dagestan og Krim. Andrey dækker ligeledes krigen i Ukraine for både Weekendavisen og TV2.

Foredrag

Andreys foredrag er altid energiske, når han passioneret tager jer med ind over Ruslands landegrænser. På en indsigtsfuld og underholdende måde, taler han med en specialists professionalisme om politik, krig og fred i Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjetiske republikker.

Krigen i Ukraine: Årsager og konsekvenser

Kunne vi i Vesten mon have gjort noget for at forhindre krigen? Hvor længe kommer krigen til at vare? Hvordan ender den?

Myter og sandheder om Rusland og Putin

Bliv opdateret på, hvad der foregår i verdens største land – og hvordan det påvirker os på den anden side af Østersøen.

Den uafsluttede revolution i Belarus (Hviderusland)

Tag med ham på en intellektuel rejse til et land, der ligger ret tæt på Danmark, men hvor man alligevel skal løbe hurtigt, når uropolitiet er tæt på.

"Andrey er en levende og meget vidende fortæller, som formår at formidle kompleksiteten i russisk historie og politik, og så endda på engelsk, for vi har mange udenlandske ansatte. Foredraget gav os nye interessante perspektiver på et land, som tit er meget oppe i medierne, og jeg kan varmt anbefale Andrey."

- Jesper Overgård Lehmann

Aarhus Universitet

Book og Kontakt Andrey Kazankov

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et foredrag med Andrey Kazankov, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen under ”Kontakt”. Du får svar indenfor en hverdag.